Deelnemen aan de workshop

Asking uncomfortable questions

Verbinding maken als mooiste talent

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp, professional of leidinggevende, trainer of ZZP-er. Wil je doneren én een onvergetelijke workshop volgen, dan is dit jouw kans!

Verbinding maken met een ander is misschien wel het mooiste talent dat we hebben.  Alle verwachtingen los laten. Voorbij gaan aan oordelen of aannames. Alleen het gesprek aan gaan met die intentie om te verbinden.

“Maar wat voor iets vreemds gebeurt er dan in ons als we tegenover iemand staan die te maken heeft met een verlies? Waar is dat talent dan gebleven?” 

Misschien heb je zelf ook ooit ervaren dat bij een verlies – groot of klein – een ander al snel vervalt in clichés of komt met goed bedoelde adviezen.

We willen het voor de ander oplossen, zeker. We willen het vervelende gevoel bij de ander wegnemen. En als we dit niet kunnen – wat bij rouw het geval is – krijgen we veelal een ongemakkelijk gevoel, en komen er dito vragen uit.

Het doel van deze workshop is om te ervaren en te leren hoe je een waardevol gesprek kan voeren met mensen die met rouw en verlies te maken hebben. Hoe je een gesprek aan kan gaan met die intentie om te verbinden. Hoe je een veilige setting hiervoor kan creëren. Dit doen we door te kijken naar onze eigen ervaringen, door gebieden te verkennen waar je zelf wellicht minder comfortabel mee bent en zo te ontdekken wat dit van jou vraagt als mens, als collega, als vriend.

Trainers: Michiel Prins & Aniek Bax

Datum & tijd: woensdag 2 november 2022, 13h00-17h00
Locatie: PKN, Haydnlaan 2A, Utrecht

 

Bijdrage: €200,00 p.p. 
Maximaal aantal deelnemers: 20 per workshop
Voertaal: Nederlands

 

Aanmelden kan via michielsreset@gmail.com : geef hierin aan op welke datum jij de workshop wilt volgen en aan waar de factuur naar toe gestuurd kan worden.

 

De gehele bijdrage voor de workshop gaat naar Stichting Michiels Reset en wordt zo ingezet voor de behandeling om Michiel z’n MS stop te zetten